Zárcsere kivitelezésemmel értéket védek meg Önnek! Egy kattintásra elérhető vagyok. +36-70-272-7773

Tippek a sikeres zárcseréhez és zárszereléshez

Bejárati ajtó zárcsere

A biztonságos bejárati ajtózár minden otthon vagy vállalkozás számára alapvető fontosságú.
Nemcsak biztonságot és védelmet nyújt a behatolókkal szemben, hanem a lakóknak is nyugalmat biztosít.

Egy minőségi zár nagyszerűen elriasztja a nem kívánt vendégeket, és biztonságos környezetet biztosít az épületben tartózkodók számára és megfelelően őrzi az ingóságok reálértékét!

A megfelelő típusú ajtózár kiválasztásával biztosíthatja, hogy ingatlana biztonságban maradjon.

Legfontosabb indokok miatt előfordulhat, hogy új ajtózárak vagy minőségi zárbetétek után nézünk:
akadhat a kulcs a zárban, teljesen elromolhat a zár bezárt ajtónál, új lakóként igényelhető az zár lecserélése vagy legrosszabb esetben elveszíthetjük sőt el is lophatják a a bejárati ajtó kulcsunkat.

Ezek a mindennap előforduló ajtó zárakkal kapcsolatos problémák megkövetelhetik a zárbetét csere megrendelését!

Ezért a bejárati ajtó zárcsere árak felől érdeklődhet minden nap!

Zárszervizünk Budapest területén általában egy  órán belül képes reagálni a megkeresésékere.

Tegyen egy próbát most érdeklődjön, hogy a biztonsági ajtó zárcsere mennyibe kerül?

+36702727773


A bejárati ajtózár cseréjének előnyei

 

Fokozott biztonság
A bejárati ajtózár cseréjével jelentősen növelheti otthona biztonságát.
Ez biztosítja, hogy csak azok léphessenek be otthonába, akiknek erre engedélyük és megfelelő kulcsuk van.
Minden kulcs nélküli hívatlan vendéget ki kell zárni az ingatlan területéről!

Ha éppen most vásároltuk meg új építésű ingatlanunkat az építtető vagy alvállalkozóinak maradhatott egy kulcsa a bejárati ajtóhoz!

Most azt mondja ilyen nem lehetséges!
Több eseményen is vettem már részt ebben a tevékenységben és minden esetben az ajtózár csere volt a megoldás.

A bejárati ajtók zár cseréjénél nagy százalékban vitás helyzet azonnali rendezésére szolgálhat ha az új tulajdonos azonnal zárcsere szolgáltatást igényel!

Több kényelem

Egy új bejárati ajtózár könnyebben használható, mint a régi, így nagyobb kényelmet biztosít, amikor gyorsan és gondtalanul lép be vagy ki otthonából.

Akár több ajtózárat is egymáshoz lehet kódolni így a jövőben nincs szükség markáns kulcs csomókra, hogy a zárnyitás sikeres legyen, mondjuk éjfélkor keresgetni melyik kulcs nyithatja a biztonsági ajtózárat vagy éppen a kertkapu zárat.

Fokozott tartósság 
Egy újonnan beszerelt bejárati ajtózár valószínűleg tartósabb, mint egy régebbi, ami idővel jobb élettartamot és ritkább csereköltségeket biztosít.

Egy prémium zárbetét alkatrészei és alapanyaga is magas minőségből tevődik össze! nyoma nincs az alumíniumnak vagy műanyagnak amely az időjárás és a külső behatások nagy számát tolerálná.

Akár kétszeres és nem túlzás azt állítani, hogy a biztonsági zárak háromszor időintervallummal tovább végzik el feladatukat mint az olcsó Kínai vagy műanyag ajtó zárbetét típusai!

Biztonság 
Egy bejárati ajtózár minősége a zárcsereárak tekintetében magasnak mondható!

De fontosnak tartom megjegyezni, hogy távollétünkben ez a termék vigyáz az ingatlanban felhalmozott élvezeti cikkekre és ingóságra az értékekre! Ha erre nem érdemes költeni akkor semmire!

Hozzáteszem nem milliós tétel egy zár lecserélésének ára.
Talán a legolcsóbb tevékenység egy felújítás során!
A zár cserének áráért egy víz-gáz szerelő, egy dugulás elhárító, de még egy villanyszerelő is borsosabb árat kérhet ha igénybe veszi szolgáltatásait!

És ott az mondja a villanyszerelő ha az olcsót választja picit megrázhatja az áram 

Ön azt mondja köszönöm akkor inkább a minőséget választom, mert fontosabb az életben maradás!

Ha ellopják az értékeit, megtakarításait hogyan marad életben?

Egy minőségi zárbetét cserénél felfúrás, letapogatás, savazás, másolás és törés elleni védelmet nyújthat az ajtózár tehát ötféle betörési kísérletet tud elhárítani.

Az Öné mennyit?

Keresse zárszerelő kollégánkat aki segít abban, hogy mivel védje értékeit és szeretteit!

Vagy tudja meg előnyeit a biztonsági zár szerelés kivitelezésének!

 +36702727773


Ha nem cégünket szeretné megbízni aki húsz éves tapasztalattal, a legmagasabb szerszámozottsággal, és legnagyobb árukészlettel van ellátva annak érdekében, hogy minden ügyfelét kiszolgálja a hét minden napján, munkájára garanciát vállalva akkor a zárcserét házilag is elvégezheti az alábbi módon 

 

A bejárati ajtózár cseréjének lépései

 

Keresse meg a meglévő ajtózárat, ami egy kereszthornyú vagy egy sima csavarral van rögzítve a zár előlapjához és távolítsa el.
Mérje meg az ajtózár méreteit, hogy meghatározza a megvásárolni kívánt új zár méretét.

Ez sok esetben irreleváns adatokat mutathat hiszen ha nem szakértő dolgozott a bejárati ajtó zárcseréjénél a múltban akkor a zárbetét kilóghat az ajtólap síkjából!

Ezt a biztosító követelménye nem fogadja el!

Ha nem megfelelő méretű az ajtó zár ha nem megfelelő zártípust választunk a cserére bezárásnál vagy kinyitásnál a kulcsa majd nem fordul el majd az egyik oldalon.

Ha a méretezés megfelelő vásároljon egy új ajtózárat, amelynek méretadatai megegyeznek a régivel, és vigye haza. Hol vásárolja?

Hát ez az.

A barkácsbolti dolgozók legtöbbje az értékesítést tanulta nem azt, hogy egy új zárbetét kicserélése milyen előnyökkel vagy netán hátrányokkal járhat.

Vannak olyan szakboltok ahol a biztonság szívügye a dolgozók egy szektorának, de ez nagyon kevés számban van a főváros területén.

Óvatosan szerelje be az új ajtózárat a régi ajtózár helyére, ügyelve arra, hogy a biztonságos illeszkedés érdekében minden csavart helyesen igazítson ki.

Próbálja ki az új zárbetétet működés közben többszöri elforgatásával, hogy megbizonyosodjon a megfelelő működéséről, majd zárja be és nyissa ki az ajtót többször mindkét oldalról, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden megfelelően működik.

Ajánlatos nyitott bejárati ajtónál kipróbálni az új ajtózárat, hiszen ha valami a helyére került akkor akár be is akadhat vagy törhet de legalább nem zárt állapotban amelynek a zárnyitás költségei magasabbnak a piacon mint egy biztonsági zár szerelés kivitelezésének.

Ha több ponton záródó bejárati ajtó zár a kérdés nem árt tájékozodnia milyen lehetőségei vannak a zár lecserélésére.

Várjuk hívását ha zárszervizünket bízná meg a feladattal és nem a szomszéd vagy egy tapasztalatlan ember hiányos munkáját választaná.

 +36702727773

A zárbetét cseréje kulcs nélkül is lehetséges!

 

Ezt a feladatot házilag nagyon kevesen tudják elvégezni pedig nem olyan nehéz

Lássuk csak kell hozzá egy magas fordulaton működő fúrógép, kobalt fúró, és tudás, hol kell megfúrni a zárbetétet?!

Na ezt tudja Önnek prezentálni a zárszerelő aki több éve foglalkozik a zárszerviz mesterség tanulásával!

Ezt a tudást, szerszámparkot, és alkalmazásokat nem tudja pótolni a szomszéd, a portás és nem tudom még kit hívnak sokan mikor a zárnyitás szükséges kulcs nélkül.

Bár a legtöbb munka így is minket talál meg a sikertelen nyitások esetében már szét trancsírozott bejárati ajtót, megfúrt ajtózárak, sértett kilincseket látunk kiérkezésünkkor.

Ezek a plusz költségek amelyek a tudatlanság a szerszámhiány, és tapasztalathiány miatt keletkeznek óriási kiadásokkal járhatnak a megrendelőink számára!

A legutóbbi esetben egy zárfelfúrásból, 5 pontos ajtózár csere is lett mert aki házilag végezte a feladatot nem bírta másképp megoldani a zár kinyitását.

Tevékenysége plusz 65.000 forintot követelt meg!

Zárszerelő kollégánk roncsolás mentesen végzi el az ajtónyitást, tehát a zárbetéten kívül semmi nem sérül a zárnyitás során!

Munkáinkat Budapest kerületeiben és Pest megyében (Vecsés, Gyál, Taksony, Szigetszetmiklós, Ecser, Maglód stb..

is vállaljuk előre megbeszélt kvitelezés szerint.

Érdekli bejárati ajtó zárcsere időpontja?

 +36702727773